(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Метою даної статті є представити способи використання платформи Moodle в якості ефективного навчального інструменту, який застосовується як джерело інформації щодо конкретного курсу, для забезпечення знань і активного навчання. У статті розглянуто різноманітні ресурси і модулі, які сприяють більш ефективному навчанню і стимулюють розумові здібності студентів