(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
В статті проаналізовано проблемні питання методики викладання іноземної мови на початковому етапі, описано найефективніші методи та прийоми викладання граматики, які сприяють подоланню труднощів на шляху оволодіння іноземною мовою, ефективному засвоєнню граматичних навичок учнями молодшого шкільного віку та мотивують до вивчення іноземної мови в цілому.