(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядається просте речення як основна синтаксична одиниця. З урахуванням сучасного стану лінгвістики проаналізовано семантико-синтаксичну структуру простого речення. Схарактеризовано основні види односкладних речень.