(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття визначає поняття неологізму, узагальнює наукові підходи та аспекти до вивчення новоутворень, встановлює основні типи неологізмів за способом словотвору та подає їх характеристику. У дослідженні виявлено та проаналізовано способи адекватного перекладу англійських неологізмів українською мовою.