(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття визначає поняття неологізму, узагальнює наукові підходи та аспекти до вивчення новоутворень, встановлює основні типи способу словотвору та подає їх характеристику. У дослідженні виявлено найпродуктивніші способи творення англійських неологізмів, а також проаналізовано їх прагматично-функціональне навантаження.