(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено особливостям інтерпретації фразеологічних одиниць. Аналізуються доробки вітчизняних і закордонних вчених. Розглядаються основні класифікації фразеологічних одиниць та різноманітні підходи до їх інтерпретації.