(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті представлено лінгвопрагматичний аналіз графічних засобів, що використовуються в електронних повідомленнях з метою виявлення їх прагматичного навантаження. Розкрито поняття електронного дискурсу з позицій лінгвістичних вчень. Особлива увага приділена символам електронного листування на позначення емоційних станів комунікантів.