(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена структурно-семантичному і прагматичному дослідженню англомовних неологізмів з компонентом SMART. Вивчаються способи утворення нових лексем, їх семантичні зміни, прагматичне значення. Розглядаються інноваційні процеси, що детермінуються такими факторами, як розвиток науки та впровадження інформаційних технологій, які сприяють формуванню нових словотворчих моделей і лексико-семантичних парадигм.