(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядається питання організації групової роботи на заняттях іноземної мови у вищій школі. Запропоновано певні передумови для ефективного навчання в групах, можливі ролі для учасників групи, вказано на переваги та недоліки даного методу навчання іноземних мов. Описуються типи груп і принципи їх створення. Представлено основні позиції зарубіжних науковців щодо ролі різних видів роботи в групах у викладанні іноземної мови