(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Упорядковано збірну когнітивно-семантичну модель корпусу тимічної лексики сучасної англійської мови для демонстрації системності семної композиції базових та маргінальних тимічних лексем.