(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядаються сучасні методи організації самостійної роботи студентів технічних ВНЗ при вивченні іноземної мови шляхом використання Інтернет технологій. Визначено поняття самостійна робота студентів у технічних ВНЗ, охарактеризовано методичний опис можливостей використання Інтернет технологій для самостійного опрацювання матеріалу при вивченні англійської мови.