(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто питання формування та розвитку міжкультурної компетенції студентів на занятті іноземної мови як необхідного фактору для здійснення процесу комунікації між представниками різних культур.