(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті на прикладі рухомих рядків, зафіксованих у програмі «Сніданок з 1+1», проаналізовано мовностилістичні помилки, які допускають журналісти. Особливу увагу звернено на варіантність мовних одиниць (ортологічні особливості), коли порушено норми валентності слів, використання синонімів, правила милозвучності, змішано стиль викладу, наявні пунктуаційні помилки.