(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Автор статті окреслює духовні засади проблеми формування мовленнєвої культури студентів нефілологічних факультетів педагогічних ВНЗ під час вивчення курсу «Українська мова за професійним спрямуванням». Дослідник доводить необхідність звертання до християнських джерел із метою оптимізації процесу вивчення української мови майбутніми педагогами. Акцентується увага на вдосконаленні культури мовлення студентів з урахуванням двох аспектів: підвищення загальномовної культури майбутніх спеціалістів та їхньої фахової мовної культури.