(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті досліджується аудіовізуальний метод як один із ефективних методів в оволодінні іншомовного усного мовлення. Розглядаються основні положення та особливості використання методу у навчальному процесі. Автор розкриває методичні принципи аудіовізуального методу, розглядає етапи роботи зі студентами, аналізує систему вправ для його практичного застосування.