(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена соціальній та територіальній варіативності американського варіанту англійської мови. Аналізуються мовні зміни та їх причини з позицій соціолінгвістики, прагматики та когнітивної лінгвістики та підкреслюється тісний зв’язок мови та суспільства.