(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена вивченню наслідків поширення білінгвізму на території Європи, зокрема формуванню особливого відношення до англійської мови та впливу білінгвальної ситуації на процеси дестандартизації мовних систем.