(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У контексті реформування Збройних Сил України існує нагальна необхідність перегляду підходів до визначення рівня освіти і кваліфікації фахівців для організації навчального процесу в освітніх установах. В статті наведені методи інтенсифікації процесу мовної підготовки. Досліджується мета вивчення іноземної мови, труднощі в цьому процесі. В статті пропонуються наступні опції інтенсифікації процесу вивчення мови: спеціалізований курс «Кібербезпека», навчання через відео-конференц зв’язок, гурток з тренування пам’яті. Особливу увагу приділено вправам для тренування та розвитку пам’яті, які можуть бути використані в навчальному процесі.