(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Стаття присвячена особливостям застосування сучасних методів навчання англійської мови учнів початкової школи. Визначено основні принципи, необхідні для доцільного та дидактично обґрунтованого вибору сучасних методів навчання англійської мови в початковій школі. Проаналізовано переваги та недоліки ігрового методу, драми, методу повної фізичної реакції, методу проектів. Висвітлено основні вимоги та етапи реалізації цих методів у процесі навчання англійської мови в контексті компетентнісного, комунікативно-діяльносного та особистісно-орієнтованого підходів. Наведено приклади застосування сучасних методів навчання англійської мови з урахуванням психологічних та фізіологічних особливостей учнів початкових класів.