(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті узагальнено досвід роботи викладачів кафедр документознавства та української мови Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» та українознавства та латинської мови Національного фармацевтичного університету, скерованої на забезпечення наукової комунікативної компетентності та підготовки іноземних студентів до написання і захисту наукової роботи мовою навчання. Наведено вимоги та приклади завдань для синхронної та асинхронної дискусії у межах дистанційного курсу.