(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті розглядається роль мовлєннєвого впливу у політичній комунікації. Політичні діячі все частіше використовують Інтернет як політичний інструмент, а глобальну мережу – для створення персональних веб-сторінок на різних платформах соціальних мереж. Аналізується, як кандидати на президентських виборах можуть використовувати соціальну мережу Twitter як інструмент для стратегічної аргументації у політичній комунікації і створення специфічних сугестивних наративів для свого електорату. Навички володіння мовою та риторикою є достатніми для того, щоб політик встановив тісні відносини з громадянами, продемонстрував свою політичну особистість і поділився своїми цілями через політичну риторику.