(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті висвітлені етапи формування словника польського діалекту, який функціонує на теренах Поділля, та діапазон лексичних одиниць розміщених у словнику. Розглядається також спосіб опрацювання та запису словникових гасел. Пояснюється використання посилань та кваліфікаторів. Висвітлюється необхідність редагування подібних словників, їх функціонування та призначення.