(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Стаття знайомить з методичними рекомендаціями щодо підвищення ефективності навчання аудіюванню, формування соціокультурної компетентності та інтенсифікації навчального процесу,що здійснюється через аутентичний матеріал.