(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Розглянуто теоретичну основу викладання професійно-орієнтованого аудіювання на підставі поліпшення звукових механізмів на матеріалі англійської мови. Акцент зроблено на психологічну основу аудіювання, а саме, внутрішні процеси сприйняття, розпізнавання мови, розуміння інформації, її комбінації та узагальнення. Стаття показує важливість усебічного розвитку і удосконалення механізмів аудіювання.