(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті аналізується поезія Григорія Чупринки, де було розглянуто образ коханої жінки ліричного героя. Відтворено портрет героїні; розкрито символіку її асоціативних образів, основні риси характеру. Визначено для поетичної практики автора засоби творення художнього образу, а також його стильові особливості в любовній ліриці.