(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Стаття присвячена аналізу використання тактики пропозиції у кооперативній діалогічній взаємодії англомовного кінодискурсу. Досліджуються особливості актуалізації пропозиції, спрямованої на спонукання адресата піддатися спокусі. Наведено основні вербальні маркери реалізації зазначеної тактики.