(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
Стаття є частиною більш об’ємного дослідження про способи сприйняття людиною ваги предметів та способи вербалізації цього процесу. Об’єктом дослідження є прикметники «тяжкий»/ «важкий». Автор доводить високу активність візуального способу сприйняття указаних ознак, хоч традиційно їх не пов’язують з сенсорним сприйняттям.