(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті розглянуто різні підходи щодо розуміння самого поняття «дискурс» та його особливостей. Також у цій науковій розвідці було подано та проаналізовано новітні наукові дослідження з питань політичного дискурсу, а також його основні характерні риси і функції. Окрім цього, у статті оглянуто основні тенденції та специфіку сучасного арабoмовного політичного дискурсу.