(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2020)
У наші дні он-лайн курси / тренінги стали надзвичайно популярними, так як все більше і більше компаній пропонують курси он-лайн. Проте, незважаючи на популярність онлайн-освіти, деякі люди уникають такі методи, в основному із-за неправильного уявлення. У той же час, незважаючи на зростання популярності он-лайн-курсів, традиційне (класичне) навчання супроводжується і намагається використовувати нові способи збереження інтересів учасників. Для деяких осіб більш досконалим є он-лайнове навчання, для інших – традиційне. Незважаючи на практичну цінність технічної освіти, життя – це більше, ніж робота, і вища освіта є одним з важливих факторів досягнення балансу між роботою та життям. Вважають, що основна мета освіти – це не підготовка до роботи, а передача знань, культури і традицій майбутнього покоління. Мета класичної освіти складалася з того, щоб забезпечити учнів інструментами для критичного і незалежного мислення на протязі всього життя.