(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2020)
У статті детально описано архітектуру офіційних веб-сайтів міжнародних неурядових природоохоронних організацій. На фактичному матеріалі встановлено типові набори структурних елементів веб-сайтів міжнародних неурядових природоохоронних організацій як гіпержанру екологічного інтернет-дискурсу та жанрів, що реалізуються в їх межах: екологічних інтернет-новин, блогів екологічної тематики, соціальної екологічної інтернет-реклами, соціальних мереж та жанру коментаря. Висновки вказують, що така структура значно полегшує навігацію між ними та спрощує пошук необхідної інформації, а принципи, покладені в основу розміщення структурних елементів стосовно один до одного, сприяють реалізації прагматичних інтенцій міжнародних неурядових природоохоронних організацій.