ВИКОРИСТАННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ СЕРВІСУ GOOGLE CLASSROOM У ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2021)
У статті розглянуто основні можливості використання сервісу Google Classroom у процесі формування іншомовної комунікативної компетентності майбутніх вчителів іноземної мови. Проаналізовано основні підходи до визначення понять іншомовної комунікативної компетентності, розглянуто особливості впровадження у навчальний процес медіа технологій, зокрема, хмарних технологій. Охарактеризовано переваги використання платформи Google Classroom у процесі вивчення іноземної мови. Основна увага приділена можливостям використання даного сервісу в процесі формування іномовної комунікативної компетентності.