НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ СТУДЕНТІВ 3-4 КУРСІВ НЕМОВНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ОСТРОЗЬКА АКАДЕМІЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2024)
У статті висвітлено особливості організації дистанційного навчання дисципліни «Англійська мова професійного спрямування для студентів 3-4 курсів немовних спеціальностей НаУОА»; подано перелік основних нормативних документів Міністерства освіти і науки України щодо організації дистанційного навчання у вищих закладах освіти; проаналізовано і узагальнено основні форми та методи дистанційного навчання англійської мови професійного спрямування студентів 3-4 курсів; вказано особливості діяльності викладача/ студента на практичних заняттях при дистанційній формі навчання; здійснено огляд основних електронних українських і англомовних освітніх платформ; зазначено методичний ресурс, основні засоби та матеріали, що забезпечують викладання дисципліни «Англійська мова професійного спрямування для студентів 3-4 курсів немовних спеціальностей НаУОА».