Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: Серія «Філологія» (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2025)
У збірнику містяться статті, присвячені проблемам сучасного мовознавства та порівняльного літературознавства, а також методиці навчання іноземних мов. Збірник рекомендовано науковцям, викладачам, студентам-філологам і всім, хто цікавиться філологічною наукою.