ДО АНГЛОМОВНОЇ РЕЦЕПЦІЇ МАЛОЇ ПРОЗИ МИКОЛИ ВІНГРАНОВСЬКОГО (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена проблемі аналізу англомовних перекладів у відповідності до компаративістичної парадигми дослідження. Розглянуто збереження всіх наративних особливостей тексту-оригіналу в англомовних перекладах М. Вінграновського.