ФОРМУВАННЯ МІЖКУЛЬТУРНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ НЕМОВНИХ ВНЗ ЧЕРЕЗ НАВЧАННЯ СТАНДАРТІВ ДІЛОВОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ ПОВЕДІНКИ НА ЗАНЯТТЯХ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядаються передумови й особливості навчання студентів немовних спеціальностей стандартів ділової комунікативної поведінки на заняттях з англійської мови. Визначено сутність і зміст поняття стандартів ділової комунікативної поведінки у контексті формування іншомовної комунікативної компетенції студентів немовних ВНЗ.