ІНТЕГРАЦІЯ ВИДІВ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА УРОКАХ ЧИТАННЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розкрито значення інтеграції різних видів навчальної діяльності, відповідно до етапів уроку читання. Увага приділяється встановленню міжпредметних зв’язків та пошуку оптимальних для кожного етапу уроку видів навчальної діяльності, їх інтеграції.