ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАННЯ СУЧАСНОЇ ІНОЗЕМНОЇ (АНГЛІЙСЬКОЇ) МОВИ НА НЕМОВНИХ ФАКУЛЬТЕТАХ ВНЗ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Автор статті розглядає особливості навчання сучасної іноземної (англійської) мови на немовних факультетах вищого навчального закладу (на прикладі ДВНЗ “Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди”). Дає свої рекомендації щодо розробки програми із дисципліни “Сучасна іноземна мова”. Звертає увагу на критерії оцінювання студентів, що розроблено із урахуванням вимог кредитно-модульного навчання, а також на модуль самостійної роботи, який є важливим у формуванні інтелектуальних навичок студентської молоді.