РОЛЬ СТРАТЕГІЧНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ У ФОРМУВАННІ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті проаналізовано розуміння стратегічної компетенції та її вплив на формування комунікативної компетенціїі, використовуючи комунікативні й навчальні стратегії у вивченні іноземної мови.