КАНАДСЬКО-АМЕРИКАНСЬКА МІЖКУЛЬТУРНА КОМУНІКАЦІЯ НАПРИКІНЦІ ХХ – НА ПОЧАТКУ ХХІ СТОЛІТТЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена огляду канадсько-американських відносин наприкінці ХХ – на початку ХХІ ст. через призму взаємин у культурному вимірі. Особливу увагу звернуто на спроби Канади захистити свій культурний суверенітет в умовах зростання впливу масової американської культури, а також на роль Інтернету у сучасній міжкультурній комунікації.