КАНАДСЬКА АГЕНЦІЯ МІЖНАРОДНОГО РОЗВИТКУ (КАМР) ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У цій статті розглядається технічна допомога як інструмент ведення зовнішньої політики. Свою увагу автор зосередив на окремій урядовій організації Канади – Канадській агенції міжнародного розвитку. Розкривається мета, завдання організації, напрямки роботи та характер діяльності як у світі, так і в Україні зокрема.