РОЛЬ КОНЦЕПТУ У ПЕРЕКЛАДОЗНАВСТВІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті йдеться про визначення ролі концепту у перекладознавстві. Розглядаються проблеми перекладу концептуального змісту вербальних одиниць, теоретико-методологічні основи таких досліджень, методи перекладацького аналізу концепту.