СПЕЦИФІКА ВІДТВОРЕННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ПЕРЕКЛАДАХ ОДНОРІДНИХ РЯДІВ ІЗ ФРАНЦУЗЬКИХ СОНЕТІВ 19 СТ. (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті вивчаються основні тенденції, що спостерігаються при відтворенні однорідних рядів (тобто синтаксичних конструкцій, компонентами яких є однорідні члени речення) в українських перекладах французьких сонетів.