СТРУКТУРНІ ТИПИ ЛЕКСИЧНИХ ОДИНИЦЬ АД’ЄКТИВНОГО СУБФРЕЙМУ НОМІНАТИВНОГО ПОЛЯ КОНЦЕПТУ “МАТЕРИНСТВО” В СУЧАСНІЙ АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті аналізується один із субфреймів номінативного поля концепту “Материнство” – ад’єктивний субфрейм.