МЕТОДИКА ПОРІВНЯЛЬНОГО АНАЛІЗУ КОНЦЕПТУ PR / ПІАР / ПИАР (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті автор аналізує систему сучасних підходів до опису концептів, пропонує методику опису фактичного матеріалу у проекції на феномен піар-комунікації, що розглянуто у форматі концепту PR / ПІАР / ПИАР.