ЕКЗОТИЧНІ НАЗВИ ПТАХІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті проаналізовано екзотичні назви птахів новоанглійського періоду, виділено основні ознаки екзотизмів, уточнено поняття “екзотизм”.