ПРЕЦЕДЕНТНІ ОДИНИЦІ В ТЕКСТАХ АКАДЕМІЧНОГО ЖАНРУ (на матеріалі німецької мови) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Розвідка присвячена лінгвістичному аналізу функціонування прецедентних субтекстів в німецьких творах академічного жанру. Прецедентні одиниці, котрі формують прецедентний субтекст у межах політекстуального трактування системності наукового тексту, досліджуються у семантико-структурному аспекті.