ПРЕФІКС ВІД– ЯК ЗАСІБ УТВОРЕННЯ ДІЄСЛІВ ДОКОНАНОГО ВИДУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
На прикладі граматик української мови критично осмислено погляди мовознавців на семантичну природу префікса від– як засобу творення дієслів доконаного виду. Вказано на можливі причини відмінностей у потрактуванні значень цієї морфеми