МОВНА КАРТИНА СВІТУ КАЗОК Е.Т.А. ГОФМАНА ЯК ВИРАЖЕННЯ РОМАНТИЧНОГО СВІТОБАЧЕННЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті йдеться про кількісну реконструкцію авторської мовної картини світу, представленої у казках Е.Т.А. Гофмана “Der goldne Topf“ та “Klein Zaches genannt Zinnober“ на основі їх прикметникового складу.