КОНЦЕПТ “ВОДА” У СТРУКТУРІ ПОЕТИЧНОЇ КАРТИНИ СВІТУ НЕОКЛАСИКІВ (ТРАДИЦІЙНЕ ТА ІНДИВІДУАЛЬНО-АВТОРСЬКЕ) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті проаналізовано концепт “вода” у структурі поетичної картини світу неокласиків та виявлено особливості його мовної репрезентації.