СИНТАКСИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СЛІВ ІЗ СЕМАНТИКОЮ СТАНУ В СУЧАСНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ТА АНГЛІЙСЬКІЙ МОВАХ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена аналізу слів із семантикою стану в українській таанглійській мовах на синтаксичному рівні. Проведено порівняльний аналіз основних формально-синтаксичних ознак слів категорії стану в зіставлюваних мовах. Основну увагу приділено аналізу синтаксичних функцій слів категорії стану в українській та англійській мовах.